fredag 9 januari 2009

USA resa del 8

Onsdag 22/10

Nattens vämre i husvagnen var alldeles lagom. Vaknade några gånger under natten man har ändå sovit bra. Har inte varit upp och kissat under de här tre nätterna i husvagnen, så jag kanske håller på att vänja mig av med en dålig vana?!

Packade ihop de saker som ska följa med till Beaver Bay för nu är det dags för tre sydagar. Har inte med en endaste tygbit utan det som behövs köper jag på plats. Är dessutom osäker på om jag vill sy det som det ska läras ut på kursen. Har en tanke om att sy det mönstret som jag fick på Thimbelberries, "Buttermint patches".

När jag vid halv åtta tiden klev ur husvagnen för att ta mig in i huset stod fyra hjortar vid odlingen och tittade på mig. Lotta var snabb med kameran. Planerad avresa från Carlson Rd 2870 var till kl.10. Nu är klockan 10.15 och vi är fortfarande stillastående. Jag är på plats och väntar. Vi kom ganska snabbt ändå. Åker med Helena i personbilen, även Bonnie, Gunillas granne, åker med oss. Det är hon som sytt "nålkycklingarna" som vi fått.

Kasinobesöket, som var inplanerat, sköts på framtiden och vi fick istället stanna på ett Mall, köpcenter, bra val! Nu törs jag även komma hem till Sverige igen eftersom kepsen som Rasmus vill ha är inköpt. Själv köpte jag en hel outfit, top, kjol & skor, för mindre än 20 dollar. Vi tillbringade 3,5 timmar där men jag har kunnat vara kvar längre. När vi åkte vidare så stannade vi vid Quilt-cabin där jag faktiskt köpte en del tyger. De andra har handlat tyger på billigare ställen, men nu har jag kommit igång med tyghandlingen. Fortfarande är det knappt halva priset om jag jämför med svenska tygpriser.

De symaskiner vi packade in i bilen lämnades kvar på plats i kurslokalen. Två kvarter från lokalen finns det ännu en quiltaffär.

Hotellet som vi bor på nu i Silver Bay har högre standard än det i Minneapolis. Efter inkvartering drog ungdomarna iväg med vanen och åt lite middag och bunkrade upp med snacks. Tidig kväll, ca 22.30 efter snacksparty på hotellrummet.

Har ont i ryggen. Beror nog på att jag suttit lite för länge i bilen. Kan också bero på att det blev en hel del promenerande på Miller Mall idag. Var tvungen att hinna igenom och kolla in alla butiker. Rumsfördelningen är lika som tidigare:
Lena, Irene, Ingrid Anita
Sylvi, Margaretha, Åsa, Ulla
Maria T, Maria F, Kicki F, Annika H
Bendigt, Birgit, Solveig, Helena
Charlotte, Carina, Annica T, Helene

Nu ska jag läsa lite Åke Edvardsson innan jag släcker.



Inga kommentarer:

Tack eller konsten att se saker från en annan sida

Gråt aldrig över en person som sårar dig, bara le och säg: Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än du!