onsdag 21 januari 2009

Lagt golv ligger?

Idag har hantverkaren lagt klart golvet i köket och det ser bra ut, men synar man fogarna lite närmare upptäcker man faktiskt lite konstigheter. Rasmus ropade precis att han känner hur det rör sig invid diskbänken. Tidigare i kväll när jag stod på samma ställe kände jag att golvet är olika högt så då tog jag fram vattenpasset och kollade. Känslan visade sig vara sann.

Bänkskivan mellan spisen och diskbänken är synbart lägre än den på andra sidan spisen och slutligen, av det jag hittills har sett, står sockeln under hörnbänkskåpet snett så man ser kanten på klickgolvet. Hoppas att samordnaren från firman ringer i morgon och kollar av läget. Ska dessutom se till att han åtgärdar reporna i luckorna som har blivit när hantverkar-gubben har varit i farten.

Väntar även på att en golvläggare ska höra av sig så att tvättstugan kan bli klar. Det är rätt så smutsigt utan att ha en matta där. För när de rev ur den gamla mattan kom det fram en massa sågspån och annat grejs som jag definierar som lort.

Förkylningen har jag kvar fast feberkänslan har jag sluppit idag. Istället har hostan gjort entré. Idag är första dagen som jag inte har lagt mig ner en stund under dagen, sängen ropade först alldeles nyss kl. 20, och det känns också okej som om det är på väg åt rätt håll. Tränade hos sjukgymnasten på eftermiddagen och ni kan inte tro hur mycket roligare och snabbare 10 minuters träningscyklande gick med Liza Marklunds Livstid i öronen. Kommer att göra om det. Har roliga saker att se fram emot på fredag, after work med mina arbetskamrater, hoppas på bra mat iallafall gott sällskap.

1 kommentar:

Britt-Marie sa...

Men....träna gör man inte om man är förkyld, det borde din sjukgymnast veta och skicka hem dig...dels sprider du baciller på ett sånt ställe och dels mår inte kroppen bra av försöka kämpa med två saker...lägg ner! Du får ju kurera dig först och därmed bastu!
Ta hand om dig vännen!
*kram*

Tack eller konsten att se saker från en annan sida

Gråt aldrig över en person som sårar dig, bara le och säg: Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än du!