onsdag 9 november 2011

Oro....

Omedvetet ligger det där och gror. Fast jag har valt att det inte ska få påverka mig eftersom det ligger utanför min möjlighet att göra något åt det. Men då det handlar om min hälsa är det svårt att undvika, ja faktiskt oundvikligt.

Undrar om det som har förändrats i kroppen beror på det som provsvaret visat på eller om sakerna är helt skilda från varandra. Det är säkert så att jag känner efter lite extra och märker att en del saker inte är som de varit tidigare. Självklart kan säkert förändringarna höra samman antingen med den väldigt dåliga sömnen eller den  (stora) viktnedgång som jag haft under det senaste året.

Nu är det iallafall mindre än två veckor kvar tills att jag får träffa en specialist. Jag har formulerat flera frågor som jag ska komma ihåg att ställa till honom och hoppas på att hans kunskap ska ge mig svar och lugn. Fram tills dess försöker jag låta bli att grubbla kring det. Det finns två alternativ: antingen tillfälligt eller något långvarigt!


Inga kommentarer:

Tack eller konsten att se saker från en annan sida

Gråt aldrig över en person som sårar dig, bara le och säg: Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än du!