torsdag 23 april 2009

Kort om dagen idag

Började med att vakna till Robins prat strax efter klockan sex. Kan inte förstå att han är så morgonpigg varendaste morgon. Det spelar ingen roll om han varit uppe länge kvällen innan så kvittrar han igång vid sextiden på morgonen.

Sedan frukost och iväg med barnen till skolan. För egen del bar det av med bilen in till Östersund för utbildning i webpubliseringsverktyget Content Studio. Att sitta och lyssna och ta in den mängden information som Ulrika delgav tar på krafterna. tur att vi startade med kaffe och smörgås så energinivån inte var på tok fär låg. Efter 2,5 timmars lyssnande bjöds det på lunch. Helt fantastiskt salladsbord, varmrätten god och sen lite mer kaffe på maten så var jag laddad för mer utbildning.

Nu gäller det för oss som har informatörsansvar i de olika församlingarna att komma fram till vilken struktur hemsidan ska ha och hur det ska presenteras. Det första som vi ska komma överens om är vilket namn som ska användas. och det kommer vi att göra.

Efter middagsstök och annat inomhus blev det krattning av gräsmattan för att minska gruset som av outgrundlig konstig anledning har hamnat där. Nu har jag istället massor av mossa på garageinfarten. Imorgon har den säkert torkat och då ska jag bära den till skogs. Allt som kan göras ute nu prioriteras för innearbetet. Iallafall om solen skiner.

Inga kommentarer:

Tack eller konsten att se saker från en annan sida

Gråt aldrig över en person som sårar dig, bara le och säg: Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än du!