torsdag 2 februari 2017

Kvällstankar

Jag kan verkligen inte förstå mig på människor som sätter andra människor i dålig dager för att själva framstå som bättre. Om jag råkar göra det, hoppas jag verkligen att per omgående att jag uppmärksammas på det och kan be om ursäkt.

Balans=när vågskålarna väger lika mycket
Det är viktigt att ha balans i livet. Det som läggs i vågskålen jobb, socialisering, hobby, ska ha samma vikt som vila, familjen, träning. Oavsett hur du fördelar det viktiga i ditt liv ska det vara i balans. 

Det finns saker som jag hur jag än gör inte kan förändra. Det som ligger utanför av vad jag kan påverka. Hur jag hanterar det väljer jag själv. Sinnesrobönen är det jag strävar efter:
"Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden."
Och det jag inte kan förändra är bäst för mig att släppa och gå vidare. Det får mig att må bättre. Jag har ansvar för mitt liv och mående.

Idag har jag god balans i mitt liv.



Inga kommentarer:

Tack eller konsten att se saker från en annan sida

Gråt aldrig över en person som sårar dig, bara le och säg: Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än du!